Kotikaupunki Kuopio

Elämä tapahtuu tässä. Aikakautemme eriskummallisin vuosi pysäytti myös minun perheeni pohtimaan arkeamme uudestaan. Elämä jokaisine tavallisine toimineen muutti maailmassa muotoaan vuonna 2020. Elämä yksinkertaistui, palasi tavallaan juurilleen. Kuopio kutsui vetovoimallaan ja me tartuimme siihen.   

Kuopiossa on erityistä savolaista vetovoimaa, missä hyvän elämän puitteissa yhdistyvät luonnon kaunein korpisydän kaupunginsykkeeseen. 

Hyvä arki ja toimiva kaupunki rakentuvat asioista, jotka tapahtuvat elämässä kuin huomaamatta. Koti, jossa on hyvä olla. Ympäristö, joka kannustaa työntekoon ja yrittäjyyteen. Lapselle mieluisa päiväkotipaikka ja turvallinen lähikoulu. Itselle ja perheelle kulkemiseen sopivat liikkumisratkaisut. Kaunis ja puhdas luonto ulkoilumahdollisuuksineen. Kiinnostava ja innostava vapaa-aika harrastuksineen. Läheisten läsnäolo. 

Kokonaisuudessaan hyvä ja tasapainoinen arki: elämä, jossa on hyvä olla.   

Meistä jokaisella on vastuu yhteiskuntamme tunnelmasta. Luottamus on demokratiamme ja yhteisömme vahvin aines: sen rakentaminen on jokapäiväistä.  

Tule kanssani rakentamaan vahvaa Kuopiota ja kaupunkiyhteisöä, jossa meillä jokaisella on hyvä olla. Haluan kuulla mitä Sinä ajattelet.  

Keskustelu ja vuorovaikutus ovat hyvän perusta. 

Huhtikuussa päätetään, millaista tulevaisuutta Kuopiossa rakennetaan. Olen ehdolla, sillä haluan olla mukana ratkaisemassa arkemme haasteita ja hakemassa uudelle kotikaupungillemme pidemmän aikavälin suuntaa. 

Puolueeni on Suomen Keskusta. Minä luotan ihmisläheiseen, oikeudenmukaiseen politiikkaan, jossa sivistys, vastuullinen vapaus ja reilu kohtaaminen yhdistyvät.  

Ja keskustalaiset: vaikka kuinka maa jalkojen alla tärisee, niin me emme taivu. Meitä tarvitaan. Tästä tämä lähtee.  

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin